Oplev et væld af spændende indhold på DR TV

På DR TV finder du et bredt udvalg af nyheder, der holder dig opdateret på de seneste begivenheder i Danmark og verden. Følg med i de daglige nyhedsudsendelser, hvor du får den nyeste viden om politik, økonomi, kultur og meget mere. Derudover kan du dykke ned i dybdegående dokumentarer og debatprogrammer, der sætter fokus på vigtige samfundsmæssige emner. Uanset om du foretrækker at få dine nyheder i tekst, lyd eller video, har DR TV noget for enhver nyhedsinteresseret.

Dokumentarer, der dykker ned i virkeligheden

DR TV har et bredt udvalg af spændende dokumentarer, der tager seerne med på en rejse ind i virkeligheden. Fra historiske beretninger til undersøgende journalistik, er der noget for enhver smag. Lad dig for eksempel fordybe dig i den prisbelønnede dokumentarserie “Historien om Danmark”, der giver et unikt indblik i vores lands fascinerende fortid. Eller udforsk de seneste nyheder og aktuelle dokumentarer – Opdag nyheder og dokumentarer på DR TV. Uanset hvad du vælger, er du garanteret en lærerig og tankevækkende oplevelse.

Underholdende serier, der giver gåsehud

DR TV har et væld af underholdende serier, der giver gåsehud. Oplev spændende thrillere som den anmelderroste serie ‘Efterforskningen’, der følger efterforskningen af en tragisk forbrydelse. Eller bliv opslugt af den islandske drama-serie ‘Trapped’, hvor et lille samfund bliver isoleret af en snestorm. Hvis du søger mere underholdning, kan du finde de bedste streaming tjenester her og udforske et endnu bredere udvalg af spændende serier.

Børneprogrammer, der lærer og underholder

DR TV har et bredt udvalg af børneprogrammer, der kombinerer læring og underholdning på en engagerende måde. Små Aber tager børnene med på sjove og lærerige eventyr, hvor de udforsker naturen og lærer om dyr. Alma og Oskar er et populært program, hvor de to venner oplever spændende ting og lærer om venskab, følelser og hverdagslivet. Derudover byder DR TV også på klassiske børneserier som Bamse og Kylling, der på humoristisk vis formidler vigtige værdier til de yngste seere.

Sportsudsendelser, der får pulsen op

Sportsudsendelser på DR TV er et must for alle, der elsker action og spænding. Oplev de største begivenheder inden for fodbold, håndbold, cykling og meget mere. Følg med i dramatiske kampe, hvor spændingen er til at tage og føle på. Uanset om du er til de store landsholdsturneringer eller de mindre specialsportsgrene, finder du et væld af spændende indhold, der får pulsen op.

Debatter, der sætter vigtige emner på dagsordenen

DR TV tilbyder et bredt udvalg af debatprogrammer, der sætter vigtige emner på dagsordenen. Lyt til nuancerede diskussioner om alt fra aktuelle politiske spørgsmål til etiske dilemmaer. Få indsigt i forskellige synspunkter og bliv klogere på komplekse problemstillinger. Programmerne giver plads til refleksion og åben dialog, så du kan danne dig din egen mening.

Kulturoplevelser, der beriger sjælen

På DR TV finder du et væld af kulturoplevelser, der beriger sjælen. Oplev storslåede koncerter med de største danske kunstnere, som bringer dig tæt på musikken og dens skabere. Følg med i dramatiske teaterforestillinger, der udforsker livets store spørgsmål og giver dig stof til eftertanke. Lad dig rive med af fascinerende dokumentarer, der kaster nyt lys over historien og den verden, vi lever i. Uanset om du søger underholdning, inspiration eller fordybelse, vil du finde et bredt udvalg af kulturoplevelser på DR TV, der beriget din sjæl og udvider dine horisonter.

Livsstilsprogrammer, der inspirerer til forandring

På DR TV finder du et bredt udvalg af livsstilsprogrammer, der kan inspirere dig til forandring og personlig udvikling. Følg med, når eksperter deler deres viden og erfaringer inden for emner som sundhed, kost, motion og mental trivsel. Lær nye færdigheder, få praktiske råd og bliv motiveret til at tage dit liv i en ny retning. Uanset om du ønsker at tabe dig, dyrke mere motion eller finde mere balance i hverdagen, er der noget for enhver på DR TV’s livsstilsprogrammer.

Historiske fortællinger, der giver indsigt

DR TV tilbyder et bredt udvalg af historiske fortællinger, der giver dig indsigt i vores fælles fortid. Oplev spændende dokumentarer, der dykker ned i vigtige begivenheder og skæbner, der har formet vores samfund. Lad dig inspirere af historiske personers mod og visioner, og få ny forståelse for, hvordan fortiden har skabt det Danmark, vi kender i dag.

Naturskildringer, der tager pusten fra én

DR TV byder på en række fantastiske naturskildringer, der er i stand til at tage pusten fra selv den mest erfarne naturelsker. Oplev de storslåede landskaber i Grønland, hvor isbjergene kæmper en evig kamp mod de brusende bølger. Følg med på en rejse gennem Amazonas’ uendelige regnskove, hvor dyrene lever i perfekt balance med deres omgivelser. Bliv revet med af de dramatiske billeder fra Islands vulkanske terræn, hvor den råkolde vind piber over de dampende geysirer. Disse naturskildringer er ikke blot smukke at se på, men giver også et unikt indblik i den sårbare balance, der kendetegner vores planet.