Tilbud!
,

Elka 168002 Termoheldragt / Termokedeldragt-oliven-2XL

Original price was: 729 kr..Current price is: 559 kr..

Opdag Elka 168002 termoheldragt i oliven – perfekt isolering, slidstærk kvalitet og optimal komfort, der holder dig varm hele dagen. Ideel til arbejde udendørs.

Køb her

Varenummer (SKU): 12302700587339984 Kategorier: ,

Opdag den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet med Elka 168002 termoheldragt, en uundgåelig følgesvend til alle, der arbejder udendørs i kolde omgivelser. Denne termoheldragt er designet med omhu og ekspertise for at sikre, at du altid holder dig varm og godt tilpas, uanset hvor hårdt arbejdsmiljøet måtte være.

Med en robust YKK lynlås, der sikrer nem påklædning og aftagning, er denne heldragt både praktisk og stilfuld. Lynlåsen er konstrueret til at modstå selv de mest krævende forhold og giver en tæt forsegling mod vind og kulde. Derudover har dragtens design to rummelige lommer, der giver dig mulighed for nemt at opbevare nødvendige værktøjer og personlige genstande lige ved hånden. Uanset om du arbejder i byggebranchen, industrien eller på landbruget, vil disse lommer hurtigt blive dine bedste venner.

Materialet, EQ 200 ELKA QUILT, er skabt til at yde en fremragende isolering uden at gå på kompromis med åndbarheden. Bestående af 100% polyester med en vægt på 200 g/m², er dragten både let og slidstærk og sikrer, at du kan bevæge dig frit, mens den beskytter mod de barske vejrforhold. Dette gør den ideel til både hårdt arbejde og udendørs rekreation, hvor beskyttelse mod kulde er afgørende.

Rib i ben, ærmer og krave tilføjer ikke kun et stilet touch, men giver også ekstra komfort og tæthed, hvilket forhindrer sne og kulde i at trænge ind. Denne designbeskrivelse mindsker risikoen for, at dragten glider op, når du bevæger dig, hvilket resulterer i en mere sikker og behagelig oplevelse.

Elka termoheldragt er ikke kun praktisk; den er også et stilfuldt valg med sin elegante olivengrønne farve, der passer ind i enhver arbejdssituation. Den er designet til at kunne bruges hele dagen, hver dag og vil hurtigt blive din foretrukne beklædning, når vejret viser sit barske ansigt.

Uanset om du er en professionel arbejder, en weekendkriger, der klarer haven, eller en entusiast, der elsker at udforske naturen, kan du være sikker på, at Elka 168002 termoheldragt vil levere det niveau af kvalitet og komfort, du har brug for. Tag skridtet mod en mere komfortabel og effektiv arbejdsdag – invester i Elka termoheldragt og oplev forskellen ved selv i de koldeste forhold.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elka 168002 Termoheldragt / Termokedeldragt-oliven-2XL”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.