Tilbud!
,

Elka 168011 Termoheldragt / Dame termokedeldragt-oliven-L

Original price was: 729 kr..Current price is: 449 kr..

Oplev Elka 168011 termoheldragt til damer i olivengrøn. Hold dig varm og stilfuld i al slags vejr med slidstærkt materiale og komfortabel pasform.

Køb her

Varenummer (SKU): 12302700243917523 Kategorier: ,

Oplev den perfekte kombination af komfort og funktionalitet med Elka 168011 Termoheldragten, designet specifikt til den moderne kvinde, der ikke vil gå på kompromis med stil, mens hun navigerer i hverdagens eventyr. Denne termokedeldragt er ikke bare en praktisk beklædning; det er en oplevelse, der omfavner dig i et behageligt og isolerende materiale, der holder dig varm selv på de koldeste dage.

Den olivengrønne farve tilføjer en tidløs elegance til dit outfit, og gør at du kan bære dragten både til arbejdspladsen og i din fritid. Med sin moderne skæring og afslappede pasform giver dragten dig frihed til bevægelse, samtidig med at den holder dig stilfuld. Den højere krave, komplet med rib, gør ikke kun, at du ser godt ud; den beskytter også din hals mod kulden.

Dragten er udstyret med en praktisk lynlås, der gør det let at tage den af og på, hvilket sparer dig tid og besvær i en travl hverdag. De to strategisk placerede lommer giver dig mulighed for at opbevare småting såsom nøgler eller mobiltelefon, så du har hænderne fri til at nyde det, du laver. Uanset om du tager på en gåtur i skoven, arbejder i haven eller bare ønsker at slappe af derhjemme, så er denne termoheldragt din ideelle følgesvend.

Elka 168011 er ikke kun smuk, men også bygget til at holde. Den er lavet af 100% polyester med en vægt på 200 g/m², hvilket sikrer en høj grad af slidstyrke. Materialet har en EQ 200 ELKA QUILT-komposition, der giver en fremragende isolering uden at gå på kompromis med åndbarheden. Du vil opleve, hvordan denne dragts konstruktion effektivt regulerer din kropstemperatur, så du kan holde dig tør og komfortabel, selv når aktiviteterne intensiveres.

Med elastik i taljen kan du justere pasformen til din egen stil og komfort, uden at det går ud over bevægelsesfriheden. Dette gør, at dragten kan bæres af kvinder i forskellige kropsformer og størrelser, hvilket gør det til en alsidig tilføjelse til enhver garderobe.

Uanset om du skal ud i naturen, på arbejde eller bare er hjemme, er Elka 168011 Termoheldragten det perfekte valg for den kvinde, der værdsætter stil, komfort og funktion. Gør det til din hverdagens stadighed, og oplev hvordan denne heldragt kan løfte dit outfit til nye højder, samtidig med at den holder dig varm og godt tilpas. Tag skridtet mod en smartere og mere stilfuld hverdag med Elka 168011 – din nye bedste ven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elka 168011 Termoheldragt / Dame termokedeldragt-oliven-L”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.